hirdetés
hirdetés
VIDEÓ

Sorin Ovidu Vintu elkezdett kitálalni: hogyan mozgatta Geoanát, mit tett Coldea és egyéb érdekességek (VIDEÓ)

Sorin Ovidiu Vintut mindannyian ismerjük – az egyszerű csempészből Románia egyik leggazdagabb emberévé vált Vintu tulajdonában van az egyik legnézettebb, vagyis, na, korábban a legnépszerűbbekké közé tartozó Realitatea TV, ahogy pár napilap, magazin stb.

hirdetés
hirdetés

Ekkora és ilyen jellegű vagyon hatalommal is, vagy azzal a lehetőséggel, hogy hatalomra segíthetsz embereket, akik majd szívességeket tesznek neked. Vagy nem. Hogy milyen ember Sorin Ovidiu Vintu, arról sokat hallhattunk eddig, jellemzően az összes médiacsatornából, akik a lehető legritkábban szólaltatták meg Vintut. Ő viszont nemrég úgy döntött, kihasználva a Facebook által nyújtott lehetőségeket, ahol a gazdasági-politikai érdekek nem írják meg előre a cikkek tartalmi lényegét, nos, egy vlogban számol be egyes eseményekről, amelyeknek részese volt – ami érdekes az egészben, akár hisszük, akár nem azt, amit mond, hogy bepillanthatunk, még ha csak egy nagyon rövid pillanatra is, a bukaresti politikacsinálás rejtelmeibe.

Nézzük meg az alábbi videót, és elemezzük picit magunkban: miről szólnak nálunk a választások, amikor egy Sorin Ovidu Vintu úgy dönt, hogy Geoana mellé áll, akkor a szürke fickó kis híján kiveri Basescut az államfői székből. Geoanáról maga Vintu is azt mondja, hogy nem jó politikus. És mégis támogatja, és mégis majdnem államfő lesz belőle, aki tulajdonképp – legalábbis Vintu szerint – csak annak köszönheti bukását, hogy ellátogatott Oroszországba, így elvesztette az amerikai barátainak támogatását. Ilyen, és ehhez hasonló érdekességek az alábbi videóban.

http://radiostream.myl2mr.com

Sorin Ovidiu Vântu MusicStream🔊http://radiostream.myl2mr.com#socialcomunicatii#romania

Közzétette: Social Comunicatii – 2020. március 10., kedd

 

hirdetés
hirdetés

(Nethuszár)

hirdetés
hirdetés

ZSIDÓ ERDÉLY

hirdetés
hirdetés

CIGÁNY ERDÉLY

hirdetés
hirdetés

ÖRMÉNY ERDÉLY

hirdetés
hirdetés