hirdetés
hirdetés
RIPOSZT

Az ukránok megőrültek: petíció a magyarok deportálásáért!

Az, hogy az ukrán-magyar viszony fagyossá vált már köztudott, lassan olyan diplomáciai közhelynek számít, mint a kötelező oroszellenes szankciók a keleti országok számára, vagy az, hogy Irán atombombájával mindenkit kinyír a közeljövőben. Ugyanitt alig használt észak-koreai vízum eladó….
A Kárpátaljalap.net portál adta hírül, hogy az Egyesült Államok által is agyontámogatott ukránok szintet léptek, ami a demokratikus fejlődést, a kisebbségi jogok védelmét, az egyenlő mércét és a hasonló lejárt szavatosságú betyárbecsületi dolgokat illeti. Az Ukrajna Legfelsőbb Tanácsának honlapján – hol máshol? – ugyanis petíciót indítottak a magyarok deportálásáért.
Igen: deportálásáért!

Képernyőmentés a petícióról – kor-, vagy kórdokumentum? (Kép forrása: Kárpátaljalap.net)

 

“Magyarország Beregszászi Konzulátusán magyar állampolgárságot osztogatnak az ukrán állampolgároknak, s ezt pezsgőzés kíséretében végzik. Ezenkívül Ukrajna állampolgárai a magyar államnak esküdnek hűséget. Úgy vélem, hogy egy ukrán állampolgár ilyen cselekedete ellenséges és elfogadhatatlan azzal az állammal szemben, ahol él. Azt javaslom, hogy intézkedjenek annak érdekében, hogy ezektől az emberektől elvegyék az ukrán állampolgárságot, majd pedig deportálják őket új szülőföldjük, Magyarország felé” – így a petíció szövege a Kárpátaljalap.net szerint.
Az Európai Unió, a különböző kisebbség- és emberjogvédő szervezetek és harcosok kontinensszerte mély hallgatásba burkolództak – sajnos érteni vélem, hogy miért.
Észak-koreai vízum továbbra is eladó….
(Nethuszár)