hirdetés
hirdetés
RIPOSZT

Basescu szerint az RMDSZ áruló – a PSD mellé állhatnak, ha kapnak valamit

Traian Basescu volt államfő volt a B1 szerda esti adásának vendége, ahol arról beszélt, milyen esélyei vannak az ellenzéknek, hogy átvigye a bizalmatlansági indítványt. Basescu aggodalmának adott hangot, szerinte a PSD ajánlani fog valamit az RMDSZ-nek, akiket nemes egyszerűséggel árulóknak, kereskedőknek nevezett – számol be az esetről a B1 TV honlapja és a Romania Libera

hirdetés
hirdetés

Ahogy mennek a dolgok, nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy ne menjen át (a bizalmatlansági indítvány – szerk. megjegyz.). Meg is mondom miért: nem bízom Tariceanuban és Pontában. Senki se csodálkozzon azon, ha ezek csupasz háttal hagynak téged. (Román mondás, a magyar „hátbaszúrás” lenne a „csupasz háttal hagynak téged” megfelelője.)

A PMP (Basescu pártja) biztosan megszavazza, ezt garantálom – fejette ki a volt államfő, aki hozzátette: attól fél, amennyiben ajánlanak valamit Pontának, akkor tábort fog váltani, ahogy az RMDSZ esetében is fennáll ugyanez, mert „ők sem gyengébb kereskedők”.

Orban (Ludovic Orban – a PNL vezetője) előtt egy olyan egyezség áll, amit három olyan párttal között, akik a partnereik elárulására specializálódtak: Ponta, Tariceanu és az RMDSZ” – summázta ítéletét Traian Basescu.

hirdetés
hirdetés

(Nethuszár)

hirdetés
hirdetés

ZSIDÓ ERDÉLY

hirdetés
hirdetés

CIGÁNY ERDÉLY

hirdetés
hirdetés

ÖRMÉNY ERDÉLY

hirdetés
hirdetés