hirdetés
hirdetés
KORONARIPOSZT

Bukaresti járványvédelem: balhéztak az úzvölgyi huligánok, ismét megússzák

Romániában a sürgősségi helyzetet felváltotta a vészhelyzet, ami lazítást jelent, de ennek a részleteibe nem megyünk most bele, mert az elöljáróink sem tudják, hogy ez mi is kéne legyen. Legyen annyi elég: a törvényi szabályozás szerint TILOS három főnél nagyobb társaságokban bandázni. Elvileg. Ugyanis, ha a magyarellenes úzvölgyi uszítókhoz tartozol, akkor simán tüntethetsz Bukarestben, leszarva mindenféle járvány ellenes védekezést.

hirdetés
hirdetés

George Simion neve a Nethuszár olvasói számára nem ismeretlen. A tavalyi úzvölgyi temetőrablás után portálunk alaposan feltárta a huligánok primitív akciója mögött megbúvó sötét erőket, amelyek erősen köthetőek úgy a román legionárius-neonáci mozgalmakhoz, mint az orosz-párti román ortodox irányvonalhoz. Simion George onnan ismerős, hogy ő az a bátor legény, akit állítólag néhány békés szemétszedegető magyar megvert az úzvölgyi temető kapujánál. Az általa készített erősen manipuláló felvételek tavaly körbejárták a román sajtót és a szociális médiát, nem kissé járulva hozzá a hangulat felfokozásához. George Simion barátunk figyelme most épp nem a magyarok felé irányul, ugyanis sokkal egyszerűbb ellenséget talált magának: a józan, tudományos érvekre alapozott ész sajnos olyan absztrakt jelenség, amelynek hiánya egyre szembetűnőbb a mioritikus román prériken, ráadásul nem tud visszaütni.

George Simion és elvbarátai pénteken és szombaton tüntetéseket tartottak Bukarestben, amelyben a románok szabadságáért szólaltak fel, de volt itt minden, amit a szabad dák farkasok nem létező intelligenciája elbír: küzdelem az 5G ellen, a kötelező oltás ellen, a járványügyi intézkedések ellen stb. A pár száz fős megmozduláson semmiféle járványügyi intézkedést nem tartottak be a résztvevők: nem viseltek maszkot, nem tartották a két méteres távolságot, ölelkeztek, puszilóztak egymással, szóval, minden adott, hogy a járvány újra berobbanjon Romániában.

A helyzet az, hogy ez csak a pénteki események híre, szombatra már az ország több pontjára hirdettek meg kisebb-nagyobb tünciket ezek az elmebetegek, ahol majd azt fogják kiabálni, hogy „szabadságot akarunk”! Naiv olvasóink most azt kérdezhetik: de miért nem vitte el őket a rendőrség, különösen úgy, hogy Simion barátunk Facebook-oldalán még buzdít is a szabályok megszegésére?

Nos, Romániába élsz, így tudnod kell, hogy ez a korlátlan lehetőségek hazája: egyrészt, a kormányunk és derék Iohannis elnök úgy találta ki ezt a vészhelyzeti rendelet sztorit, hogy kissé megcsúsztak vele, így hiába rendelték el, nem törvényes., Vagyis az, de megszegése esetén nem büntethetnek meg senkit. Értitek? Nem? Sebaj, egy ország van így ezzel. Állítólag úgy hétfő-kedd magasságában megjelenik a Hivatalos Közlönyben az, amit kötelezőként rendeltek el múlt hét pénteken, és na, majd akkor, majd akkor, lehet majd büntetni is. Addig nézzetek egy hosszab videót a tüncikéről:

Ahogy fognak is. De nem ezeket! Ugyanis addig a dák farkasok is felszívódnak, a forradalom náluk addig tart, amíg ingyenes, majd büntetnek minket, ha kicsit félrecsúszott a maszk a piacon krumplivásárlás közben.

A másik ok, amiért elmarad a büntetés az ő esetükben sokkal egyszerűbb: nem fognak magyarellenes politikai mozgalmakat megbüntetni, amikor nyilvánvaló, hogy Iohannis védi Romániét attól, hogy a magyarok ellopják Erdélyt. Ha megbüntetnék Simiont, akkor elindulna a kórus, hogy Klaus eladja az erdélyit az magyaroknak elfele jaaaj, és váááj.

Na, üljetek csak otthon még hétig, biztos, ami biztos.

hirdetés
hirdetés

(Nethuszár)

Kapcsolódó anyagok:

Neverending-story: Hargita és Bákó megye nem tudott megegyezni az úzvölgyi katonai temetőt is érintő határvitában, indulhat a per

Ceausescu parancsát teljesítik az úzvölgyi temető elrománosításával?

Az úzvölgyi botrány legfontosabb tudnivalói húsz pontban

Az úzvölgyi provokátorok I.rész: sötét figura a múltból (A Nethuszár tényfeltáró anyaga – ajánlott!)

Az úzvölgyi provokátorok II. rész: alig észrevehetően, de megjelenik a titkosszolgálati szál (A Nethuszár tényfeltáró anyaga – ajánlott!)

A helyzet fokozódik: beletenyereltek az oroszok a román-magyar viszonyba, Erdély felvonulási tereppé válik?

Rózsa Flores Eduárdó leckéje a túlvilágról: hogyan ne legyen Erdélyből Koszovó

Tusványosi utógondolatok: az erdmagyar politikusok látványos csődje I. rész

Valea Uzului: trei dintre romanii inhumati nu faceau parte din Armata Romana

Tusványosi utógondolatok: az erdélyi magyar politika csődje II. rész

Háborúra készül a román hadsereg Székelyföldön

Mégiscsak a magyarellenes egykori külügyér lett a Szenátus elnöke

Tízezer székely készül Úzvölgyébe

Persze, hogy éberek voltak a hatóságok Úzvölgyében: maximális pénzbírság két iskolabusz miatt

Úzvölgyi katonatemető: október végére halasztották a román-magyar szakértői egyeztetéseket

Jönnek! Ismét Úzvölgyébe készül a román nackóosztag, fáklyás felvonulást szerveznek

Egy SS-rajongó dák nackó leletei az Úzvölgyében – még a sajátjai sem hisznek neki

Úzvölgye: húzzák az időt a minisztériumban

Úzvölgye: kitüntették a temetőt megtámadó huligánokat

Ismét jönnek, hitványkodnak – ma délutáni program: Úzvölgye 2.0

hirdetés
hirdetés

ZSIDÓ ERDÉLY

[ult_buttons btn_title=”Mutass még több cikket” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nethuszar.ro%2Fzsido-erdely%2F|title:M%C3%A9g%20t%C3%B6bb%20Zsid%C3%B3%20Erd%C3%A9ly%20cikk|target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”200″ btn_height=”50″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#65bc99″ btn_bg_color_hover=”#ffffff” btn_title_color_hover=”#65bc99″ icon=”Defaults-glass” icon_size=”0″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#65bc99″ btn_color_border_hover=”#65bc99″ btn_border_size=”1″ btn_radius=”0″ css_adv_btn=”.vc_custom_1561027814254{margin-top: 20px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ btn_font_style=”font-weight:600;” btn_font_size=”desktop:14px;” el_class=”width_100″]
hirdetés
hirdetés

CIGÁNY ERDÉLY

[ult_buttons btn_title=”Mutass még több cikket” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nethuszar.ro%2Fcigany-erdely%2F|title:M%C3%A9g%20t%C3%B6bb%20Cig%C3%A1ny%20Erd%C3%A9ly%20cikk|target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”200″ btn_height=”50″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#65bc99″ btn_bg_color_hover=”#ffffff” btn_title_color_hover=”#65bc99″ icon=”Defaults-glass” icon_size=”0″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#65bc99″ btn_color_border_hover=”#65bc99″ btn_border_size=”1″ btn_radius=”0″ css_adv_btn=”.vc_custom_1561027806652{margin-top: 20px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ btn_font_style=”font-weight:600;” btn_font_size=”desktop:14px;” el_class=”width_100″]
hirdetés
hirdetés

ÖRMÉNY ERDÉLY

[ult_buttons btn_title=”Mutass még több cikket” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nethuszar.ro%2Formeny-erdely%2F|title:M%C3%A9g%20t%C3%B6bb%20%C3%96rm%C3%A9ny%20Erd%C3%A9ly%20cikk|target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”200″ btn_height=”50″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#65bc99″ btn_bg_color_hover=”#ffffff” btn_title_color_hover=”#65bc99″ icon=”Defaults-glass” icon_size=”0″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#65bc99″ btn_color_border_hover=”#65bc99″ btn_border_size=”1″ btn_radius=”0″ css_adv_btn=”.vc_custom_1561027826135{margin-top: 20px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ btn_font_style=”font-weight:600;” btn_font_size=”desktop:14px;” el_class=”width_100″]
[ult_sticky_section sticky_gutter=”100″]
hirdetés
hirdetés
[/ult_sticky_section]