hirdetés
hirdetés
RIPOSZT

Egy Poklos-parti Seneca üzenetei: “megbasz téged a polgármester!”

Az jó Vásárhelyben, hogy témagazdag város – szinte nem telik el úgy nap, hogy a városvezetés, vagy a helyi RMDSZ ne szolgáltatna valami jó kis szaftos hírt. Most a polgármester hű Sancho Panzája, az országos feddhetetlenségi ügynökség (ANI) és a legfelsőbb bíróság által összeférhetetlennek nyilvánított Claudiu Maior tett róla, hogy a Poklos-parti Phenjan ismét a hírekbe kerüljön.

hirdetés
hirdetés

Claudiu Maior mellesleg a polgármester, Dorin Florea tanácsadója, viszont nem irányíthatja, irányíthatná a közigazgatást, ezt bírósági ítélet is megerősítette, de sokat ez sem jelent. A Maros-parti Seneca ugyanis szépen elmegy a Helyi Rendőrség gyűlésére, ahol kiosztja az adófizetők pénzéből fizetett helyi kopókat, akik mellesleg nem arról híresek, hogy olyan sokat tennének a közrend védelméért.

Claudius Rhetoricus Maior de Seneca a nemrégiben lezajlott gyűlésen megmutatta, milyen egy igazi nyomozó: “a feleségetek tudja, hogy baszni mentek, a munka helyett? Igen, tudja! ” és ez még csak a kezdet volt. Az ősi dákórómai hadvezérekre jellemző erős kezdést aztán újabb, az antik és modern blowjob-stílust mesterien és művészien keverő verbális attakok követték:

“Mert tudja(mármint a feleségük – Nethuszár megjegyzése), hogy megbasz téged Maior, megbasz téged a polgármester!”

Erősen gondolkozok, hogy induljak az X-faktorban egy saját számmal – „megbasz téged a polgármester” lenne a dal címe, vajon ByAlex továbbengedne? A korai magömlés okozta frusztráció azonban nem múlt el nyomtalanul, az elfojtott szexuális indulatok erőszakra való buzdítás formájában törtek fel Maior Seneca lelkének legmélyéből, amikor a városkép javítására igazi sztálinista módszert javasolt:

„A temetőknél, ha koldusokkal találkoztok, tegyétek be őket a kocsiba, és vigyétek őket a pokolba! Nem lehet ezekkel – azt mondod nekik menjenek el, ők visszajönnek. Én betörném a fejüket helyetekben!”

A rétor ezt követően rátért a harc mélyebb, pórnép számára láthatatlan dimenzióinak bemutatására, oroszlánbátorságát bizonyítandó nem habozott nevén nevezni a belső ellenséget is, aki nem más, mint a városháza egyik alkalmazottja, aki lájkolni merészelteSoós Zoltánegyik Facebook-posztját, amelyben a magyar polgármesterjelölt épp Floreát ás Maiort ekézte. Claudius Maiorus Rhetoricus vázolta, hogy miféle nyomást helyezett a kedves vezetővel szembeni engedetlenséget mutató alkalmazottra, majd emeritus professzorokat megszégyenítő alapossággal ismertette az őt csillogó szemekkel követő hallgatóságával a médiaharc rejtelmeit:

„Nem normális, mi kikerülünk a Facebookra, a CNN-re és közületek senki sem vesz minket védelmébe. Semmi baj, én egyedül is megvédem magam. Normális dolog az, hogy rólunk posztoljon ez a senki alak?”

Végezetül kiosztotta a helyi rendőrök számára a nemes feladatot, amit csak egy bőc lómai tudhat kiosztani: lájkolják a Facebookon a Polgármesteri Hivatal és Claudiu Maior posztjait.

A nyilvánosságra került hangfelvétel végén Maior arról beszél, hogy hiába tűnik úgy elsőre, hogy a költségvetés módosítás nem ment át a tanácson az RMDSZ ellenszavazata miatt, mert az ellenkezők majd támogatni fogják azt egy későbbi időpontban, lévén másképp nem lehet, és erről ők maguk is meggyőződtek. A felvételt Dan Masca, a marosvásárhelyi Szabad Emberek Pártjának elnöke hozta nyilvánosságra saját Facebook-oldalán, és helyi sajtó tekintélyes része elhallgatta.

hirdetés
hirdetés

(Nethuszár)

hirdetés
hirdetés

ZSIDÓ ERDÉLY

[ult_buttons btn_title=”Mutass még több cikket” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nethuszar.ro%2Fzsido-erdely%2F|title:M%C3%A9g%20t%C3%B6bb%20Zsid%C3%B3%20Erd%C3%A9ly%20cikk|target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”200″ btn_height=”50″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#65bc99″ btn_bg_color_hover=”#ffffff” btn_title_color_hover=”#65bc99″ icon=”Defaults-glass” icon_size=”0″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#65bc99″ btn_color_border_hover=”#65bc99″ btn_border_size=”1″ btn_radius=”0″ css_adv_btn=”.vc_custom_1561027814254{margin-top: 20px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ btn_font_style=”font-weight:600;” btn_font_size=”desktop:14px;” el_class=”width_100″]
hirdetés
hirdetés

CIGÁNY ERDÉLY

[ult_buttons btn_title=”Mutass még több cikket” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nethuszar.ro%2Fcigany-erdely%2F|title:M%C3%A9g%20t%C3%B6bb%20Cig%C3%A1ny%20Erd%C3%A9ly%20cikk|target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”200″ btn_height=”50″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#65bc99″ btn_bg_color_hover=”#ffffff” btn_title_color_hover=”#65bc99″ icon=”Defaults-glass” icon_size=”0″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#65bc99″ btn_color_border_hover=”#65bc99″ btn_border_size=”1″ btn_radius=”0″ css_adv_btn=”.vc_custom_1561027806652{margin-top: 20px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ btn_font_style=”font-weight:600;” btn_font_size=”desktop:14px;” el_class=”width_100″]
hirdetés
hirdetés

ÖRMÉNY ERDÉLY

[ult_buttons btn_title=”Mutass még több cikket” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nethuszar.ro%2Formeny-erdely%2F|title:M%C3%A9g%20t%C3%B6bb%20%C3%96rm%C3%A9ny%20Erd%C3%A9ly%20cikk|target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”200″ btn_height=”50″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#65bc99″ btn_bg_color_hover=”#ffffff” btn_title_color_hover=”#65bc99″ icon=”Defaults-glass” icon_size=”0″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#65bc99″ btn_color_border_hover=”#65bc99″ btn_border_size=”1″ btn_radius=”0″ css_adv_btn=”.vc_custom_1561027826135{margin-top: 20px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ btn_font_style=”font-weight:600;” btn_font_size=”desktop:14px;” el_class=”width_100″]
[ult_sticky_section sticky_gutter=”100″]
hirdetés
hirdetés
[/ult_sticky_section]