hirdetés
hirdetés
KORONARIPOSZT

Falus Ferenc egykori tisztifőorvos és ellenzéki politikus szembemegy az egész világgal

Érdekes ellentmondásra lettem figyelmes, ami a járvány magyarországi percepcióját illeti, és azzal kapcsolatban, hogy az egészségügyi rendszereket irányító, befolyásoló orvoselit miképp manipulál, vagy épp miként játssza el olcsó politikai játékait.

hirdetés
hirdetés

Falus Ferenc Magyarország egykori országos tisztifőorvosa, az egykori ÁNTSZ vezetője – tagja volt a szocialista pártnak, a kilencvenes években korrupciós botrányba keveredett, nemcsak állami, hanem bizonyos Soros-támogatások elsikkasztásában is képbe került. 2010-ben az Orbán-kormány leváltotta tisztségéből. Az, hogy ezt nem tudja megbocsájtani az Orbán-kormánynak érthető, ha nem is elfogadható. Az, hogy politikai tevékenysége alapján ellenzéki – Isten tartsa meg a szokását -, azért „csináltunk” demokráciát (ebbe a „csinálásba” általában a falusferencek nem vettek részt anno, csak mondom), hogy joga legyen neki is pofázni.

Azonban Falus Ferenc nemcsak politikai szereplő, hanem orvos is, ennélfogva pedig egy világjárvány kellős közepén nem túl helyes, nem túl morális viselkedés az, ha hamis híreket terjesztünk, ha megnyilatkozásainkkal arra buzdítjuk a lakosságot, közvetve vagy közvetlenül, hogy ne vegye komolyan a védekezést. Falus Ferenc viszont a lelkiismeret-furdalás legcsekélyebb jele nélkül is ezt teszi.

Mit is mond Falus Ferenc: a Hírklikknek adott interjújában, amelyet a 444.hu is szemléz? Azt állítja: Orbán Viktornak nincs igaza, amikor a miniszterelnök a járvány ősszel esedékes visszatérésről beszél.
A volt tisztifőorvos úgy fogalmaz, hogy Orbán Viktor hasraütésszerűen mondja be ezeket az időpontokat – persze, mint jó politikus, nyitva hagyja a választ arra a szolgaian feltett kérdésre, hogy mindezzel Viktor vajon nem azt akarja, hogy őszig meghosszabbítsa a vészhelyzetet?
Óh, je…

Mivel Romániában élünk, nem túl sok jutott ki nekünk a jóból, de a kevesek közé tartozik az, hogy nálunk Raed Arafat mondja meg, hogy járványhelyzetben hány óra van, és nem a falusferencek. És mit mondott Arafat, alig pár napja?

Mi mindenképp arra számítunk, hogy ősszel lesz egy újabb hullám, de ha nem tartjuk be a szabályokat és nem viselkedünk óvatosan, akkor könnyen lehet, hogy ez hamarabb jön el. Azt kockáztatjuk, hogy bumerángként csap vissza, hogy a vírus teljes erejében térjen vissza” 

Eredeti román forrás ITT!

Nos, akkor miért is kéne higgyek én Falus Ferencnek?
Miért is kéne a magyarországi szavazó higgyen Falus Ferenc ellenzéki politikusnak, aki politikai szereplése során messzire dobja magától az orvosi hivatás alapelveit, és a legmocskosabb manipulátorként szalad be a faszerdőbe.
Tátott szájjal.

By the way: a teljes magyarországi sajtó, beleértve az ellenzéki orgánumokat is, amelyeket Falus vélhetően nagyobb élvezettel lapozgat, ide sorolva a főbb és kevésbé ismert nemzetközi sajtótermékeket, valamint az orvostudományi folyóiratokat – magyarán csak az egész világ reálisan számol annak a lehetőségével, hogy a járvány ősszel visszatér. Viszont Falus Ferenc mindenkinél IS okosabb.
Na, ezért nem lesz soha helikopter a ventilátorból!

Ghonzó

hirdetés
hirdetés

(Nethuszár)

hirdetés
hirdetés

ZSIDÓ ERDÉLY

[ult_buttons btn_title=”Mutass még több cikket” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nethuszar.ro%2Fzsido-erdely%2F|title:M%C3%A9g%20t%C3%B6bb%20Zsid%C3%B3%20Erd%C3%A9ly%20cikk|target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”200″ btn_height=”50″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#65bc99″ btn_bg_color_hover=”#ffffff” btn_title_color_hover=”#65bc99″ icon=”Defaults-glass” icon_size=”0″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#65bc99″ btn_color_border_hover=”#65bc99″ btn_border_size=”1″ btn_radius=”0″ css_adv_btn=”.vc_custom_1561027814254{margin-top: 20px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ btn_font_style=”font-weight:600;” btn_font_size=”desktop:14px;” el_class=”width_100″]
hirdetés
hirdetés

CIGÁNY ERDÉLY

[ult_buttons btn_title=”Mutass még több cikket” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nethuszar.ro%2Fcigany-erdely%2F|title:M%C3%A9g%20t%C3%B6bb%20Cig%C3%A1ny%20Erd%C3%A9ly%20cikk|target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”200″ btn_height=”50″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#65bc99″ btn_bg_color_hover=”#ffffff” btn_title_color_hover=”#65bc99″ icon=”Defaults-glass” icon_size=”0″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#65bc99″ btn_color_border_hover=”#65bc99″ btn_border_size=”1″ btn_radius=”0″ css_adv_btn=”.vc_custom_1561027806652{margin-top: 20px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ btn_font_style=”font-weight:600;” btn_font_size=”desktop:14px;” el_class=”width_100″]
hirdetés
hirdetés

ÖRMÉNY ERDÉLY

[ult_buttons btn_title=”Mutass még több cikket” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nethuszar.ro%2Formeny-erdely%2F|title:M%C3%A9g%20t%C3%B6bb%20%C3%96rm%C3%A9ny%20Erd%C3%A9ly%20cikk|target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”200″ btn_height=”50″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#65bc99″ btn_bg_color_hover=”#ffffff” btn_title_color_hover=”#65bc99″ icon=”Defaults-glass” icon_size=”0″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#65bc99″ btn_color_border_hover=”#65bc99″ btn_border_size=”1″ btn_radius=”0″ css_adv_btn=”.vc_custom_1561027826135{margin-top: 20px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ btn_font_style=”font-weight:600;” btn_font_size=”desktop:14px;” el_class=”width_100″]
[ult_sticky_section sticky_gutter=”100″]
hirdetés
hirdetés
[/ult_sticky_section]