hirdetés
hirdetés
RIPOSZT

Gyilkosság, cigányok, felvonulás – élőben Budapestről! (KÉPEK, VIDEÓK)

Óriási felháborodást váltott ki Magyarországon egy nem is mindennapi bűncselekmény. Vagyis, talán épp ez a baj, hogy mindennapi. Két fiatalt, egy tizenhat éves srácot és huszonéves barátját némi összeszólalkozás után leszúrtak a belvárosban.

hirdetés
hirdetés

A két fiatal még a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az elkövetők? Cigány származású és büntetett előéletű szintén fiatalok. A gond az, hogy széles tömegek gondolják úgy Magyarországon, hogy ez az eset nemcsak, hogy nem egyedi, nemcsak, hogy nem kirívó, hanem egyenesen rendszeres. Így született meg jó tíz évvel ezelőtt a „cigánybűnözés” kifejezés, így mérgesedik el egyre jobban a helyzet Magyarországon, ahol sokan már úgy gondolják, hogy a Nyugat-Európából megismert, jobbára bevándorlók általlakott no-go zónák náluk is jelen vannak, csak itt a cigányság alkot kívülállók számára nem látogatható gettókat.

Alább a tudósításunk, képekkel, videókkal

Szurkolók emlékeznek meg a gyilkosság áldozatairól a Deák téren:

‼️🇭🇺🇭🇺Deák téri késelés: szurkolói megemlékezés🇭🇺🇭🇺‼️

Közzétette: nb1.hu – 2020. május 28., csütörtök

 

A Deák téren:

Szurkolok és a Mi hazánk mozgalom megemlékezése

Közzétette: PRESSiO – 2020. május 28., csütörtök

19:30: Helyszíni tudósítónk jelenti: a tömeg lassan hazaindul.

19.10: Deák tér:

 

18.50: A Mi Hazánk rendezvényéről elindult több száz fő megérkezett a fociszurkolók által szervezett megemlékezésre a Deák térre.

18.35: Kicsit kezdtem elveszteni a fonalat, de pesti tudósító barátom szerencsére helyretett. tehát: ami most zajlik, és amiről eddig írtunk az a MI Hazánk megmozdulása, amit megemlékező menetként hirdettek meg, viszont megtévesztésig hasonlít egy igazi tüntetésre, ahol jobbára a 2010 előtti jobbikos időkből ismert szólamok hangzottak el. Ezzel párhuzamosan a fociszurkolók is megemlékeznek, ők viszont a gyilkosság helyszínén (ahogy általában a helyszínen szoktak megemlékezni, amennyiben az lehetséges, de na) a Deák téren teszik mindezt. A Dohány utcában zajló Mi Hazánkos megmozduláson a tömeg nagyjából 400 főre emelkedett, ők most csapatosan átvonulnak a Deák térre, ahol a fociszurkolók emlékeznek. Remélem mindenki érti.

18.30: A tüntetés helyszíne a budapesti Dohány utca, az Országos Roma Önkormányzat székhelyének helyt adó épület előtt. Toroczkai László szerint azért szervezték ide a megmozdulást, mert a cigányság vezetői semmit sem tesznek a romák integrációjáért, viszont sok pénzt tesznek zsebre ezen a címen. Novk Előd szerint ebből a pénzből csendőrséget kéne létrehozni. Magyarán: eddig semmi új …

18.20: Megérkezett a helyszínre Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke és Fülöp Erik, a Mozgalom vezéralakja

18.10: Nagyjából 200 fő lehet jelen eddig a megmozduláson.

18.00: A tüntetésnek helyszínéül szolgáló utca bejáratánál felsorakozott a rendőrség. Tudósítónk szerint csak az odaszóló lakcímmel rendelkezőket engedik be. A tüntetést korábban  rendőrség betiltotta, a szervezők viszont arra hivatkoztak, hogy a szóban forgó megemlékező menet nem engedélyköteles, így a hatóságok azt nem is tudják betiltani.

 

A kettős gyilkosság alaposan felborzolta a járványvédekezésben sikeresnek bizonyuló Magyarország közvéleményét annyira, hogy a két áldozat emlékére ma felvonulást hirdetett meg az a MI Hazánk nevű mozgalom, amelyet a Jobbikból korábban kivált politikusok alapítottak, és amely nem megy a szomszédba egy kis szélsőséges ötletért, ami a rendteremtést illeti. A Toroczkai László neve által fémjelzett mozgalom magyarországi megítélés szerint szélsőséges, ám, ha az anyaországi társadalom mélyebb bugyraiba tekintünk, akkor szomorúan kell megállapítanunk, hogy:

  1. amennyiben szélsőséges a Mi Hazánk Mozgalom, akkor
  2. az nem feltétlenül az ő hibájuk,
  3. részükről ez többnyire reakció, semmint folyamatokat elidéző akció
  4. ez még önmagában nem menti fel őket az elvadult elképzelések hirdetése alól (szibériai bérrabtartás?!!)
  5. a negatív folyamatokat előidéző okok között pedig előkelő helyen szerepel az önmagát következetesen bal és/vagy liberálisnak hazudó politikai tárbor által a közvéleményre rákényszerített PC, ami a politikailag korrekt közbeszéd rövidítése.

Akárhogy is, az igazán lényeges kérdésekről ma sem esik majd szó, ahogy a balos/liberális sajtó is elhanyagolja majd azt a szembenézést, ami alapján végre ki lehetne jelenteni, hogy minimum 20 éve tévúton jár a cigányság integrálásának folyamata. Mit tévúton? Egyenesen ellenkező előjelű eredmények születnek, amelyet aztán azért próbál bagatellizálni a máskor mindenre oly’ érzékeny szabad és haladó sajtó, különben saját korábbi tévedéseivel kellene szembenézzen. Ami persze rém kellemetlen is tud lenni, elvégre egy egész konjunktúra, egy egész iparág épült a cigányok felzárkóztatására, akik a maguk részéről csak még jobban leszakadtak, miközben az ő integrálásukért küzdő elit vagyonosabb lett.

A probléma nemcsak magyarországi, sőt, a legdurvább élethelyzetek még csak nem is a tesóinknál, hanem inkább nálunk vannak, viszont vethetünk egy pillantást ma délután Budapestre, hogy miként is gondolják ők, miért vagyunk ebben az áldatlan állapotban, mi lenne a kivezető út. Egyáltalán, akar itt valaki békét?

hirdetés
hirdetés

(Nethuszár)

hirdetés
hirdetés

ZSIDÓ ERDÉLY

[ult_buttons btn_title=”Mutass még több cikket” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nethuszar.ro%2Fzsido-erdely%2F|title:M%C3%A9g%20t%C3%B6bb%20Zsid%C3%B3%20Erd%C3%A9ly%20cikk|target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”200″ btn_height=”50″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#65bc99″ btn_bg_color_hover=”#ffffff” btn_title_color_hover=”#65bc99″ icon=”Defaults-glass” icon_size=”0″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#65bc99″ btn_color_border_hover=”#65bc99″ btn_border_size=”1″ btn_radius=”0″ css_adv_btn=”.vc_custom_1561027814254{margin-top: 20px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ btn_font_style=”font-weight:600;” btn_font_size=”desktop:14px;” el_class=”width_100″]
hirdetés
hirdetés

CIGÁNY ERDÉLY

[ult_buttons btn_title=”Mutass még több cikket” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nethuszar.ro%2Fcigany-erdely%2F|title:M%C3%A9g%20t%C3%B6bb%20Cig%C3%A1ny%20Erd%C3%A9ly%20cikk|target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”200″ btn_height=”50″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#65bc99″ btn_bg_color_hover=”#ffffff” btn_title_color_hover=”#65bc99″ icon=”Defaults-glass” icon_size=”0″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#65bc99″ btn_color_border_hover=”#65bc99″ btn_border_size=”1″ btn_radius=”0″ css_adv_btn=”.vc_custom_1561027806652{margin-top: 20px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ btn_font_style=”font-weight:600;” btn_font_size=”desktop:14px;” el_class=”width_100″]
hirdetés
hirdetés

ÖRMÉNY ERDÉLY

[ult_buttons btn_title=”Mutass még több cikket” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nethuszar.ro%2Formeny-erdely%2F|title:M%C3%A9g%20t%C3%B6bb%20%C3%96rm%C3%A9ny%20Erd%C3%A9ly%20cikk|target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”200″ btn_height=”50″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#65bc99″ btn_bg_color_hover=”#ffffff” btn_title_color_hover=”#65bc99″ icon=”Defaults-glass” icon_size=”0″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#65bc99″ btn_color_border_hover=”#65bc99″ btn_border_size=”1″ btn_radius=”0″ css_adv_btn=”.vc_custom_1561027826135{margin-top: 20px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ btn_font_style=”font-weight:600;” btn_font_size=”desktop:14px;” el_class=”width_100″]
[ult_sticky_section sticky_gutter=”100″]
hirdetés
hirdetés
[/ult_sticky_section]