hirdetés
hirdetés
RIPOSZTVIDEÓ

Már Erdélyben is? Három migráns balhézott a Temesvár-Nagybánya vonaton (VIDEÓ)

A Temesvár-Nagybánya között közlekedő vonat egyik utasa készítette az alábbi felvételeket, amin az látszik, hogy a kalauz rendesen összekap egy pár migránssal, akik – a felvételen hallható szöveg alapján, kezüket nem a saját, hanem inkább az utasok zsebeiben próbálták felmelegíteni – számol be a hírről az Obiectiv SM szatmári portál. 

hirdetés
hirdetés

Az utasok elmondása, a szatmári újság leírása és az E-Bihoreanul portál alapján a következő történt: Érmihályfalvánál a rendőrség feltett a vonatra három migránst. Ezek korábban a boltban nézelődtek, csámborogtak Érmihályfalván, a rendőrök igazoltatták, kiderült, hogy mindannyian hivatalos menekültstátusszal tartózkodnak Románia területén, így joguk van szabadon mozogni, hivatalos címük pedig a Nagysomkúton található menekülttábor. A rendőrök, azon az alapon, hogy nehogy tiltott határátlépést kíséreljenek meg ezek, feltették őket a vonatra, hogy menjenek haza, azaz a menekülttáborba.

A vonaton aztán előbb ellopták egy hölgy pénztárcáját, csakhogy az esetnek a kalauz is pont szemtanúja volt, aki elég erélyesen lépett fel az utasok védelmében, miközben – kapaszkodj! – a migránsok az ő táskájába is megpróbáltak benyúlni! Az utasok egybehangzó véleménye szerint a három algériai férfi vagy részeg volt, de inkább valamilyen drogok hatása alatt állhatott.

A kalauz végül rendőrt hívott, Nagykárolynál jött is a rendőrség és a határőrség, leszedték a vonatról a renitens elemeket – hogy mi lett velük, azt egyelőre nem tudni. Íme a videó:

 

Ha kommentálnád a hírt, esetleg te is belenyúltál a kalauz táskájába, és elmesélnéd mit találtál ott, akkor KLIKK IDE! Ja, és lájkold az oldalunk, vagy beköltöztetünk három migránst a kisszobádba!

(Nethuszár)

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

ZSIDÓ ERDÉLY

hirdetés
hirdetés

CIGÁNY ERDÉLY

hirdetés
hirdetés

ÖRMÉNY ERDÉLY

hirdetés
hirdetés