hirdetés
hirdetés
LOKÁL'20RIPOSZTVIDEÓ

Megmenthető-e Marosvásárhely? Interjú Soós Zoltánnal

Szőke László, székelyudvarhelyi újságíró, a legendás Fekete-Fehér Infó blog alapítója és vezetője felült a motorbicilkre, lement Vásárhelyre, és mikrofonon elé ültette Soós Zolit, a magyarság polgármester-jelöltjét.

hirdetés
hirdetés

Az érdeklődés érthető: Marosvásárhely stratégiailag kiemelkedően fontos település az erdélyi magyarság szempontjából, a helyi magyar elitek tehetetlensége, inkompetenciája és anyagi-politikai érdekellentétei miatt az utóbbi húsz évben sorra bukták el a polgármesteri székért indult választási versenyeket.

Marosvásárhely, a frontváros: az utolsó előtti csata után

 

Ma, Marosvásárhely bezsongott: Soós Zoltán, ha még nem is győzött, azt mindenképp elérte, hogy a Poklos-parti Chicagó viszonyai miatt letargiába menekülő vásárhelyi magyarságot felrázta, mi több, lelket öntött beléjük – ez nem vitatható állítás, elég csak végigsétálni a város főterén, és találomra szóba állni egy-két, tíz-húsz magyarral.

A vásárhelyiek megőrültek – jó értelemben persze, és erre már lehet alapozni. Az interjúból ízelítőt kaphatsz az alábbi videóból, a teljes faggatózást a „Beszélgetések á lá Székelyföld” műsorban hallgathatod meg, KLIKK IDE!

Megmenthető-e Marosváserhely? Ez itt a kérdés. [Előzetes a Soós Zoltánnal, Marosvásárhely polgásmesterjelöltjével készült beszélgetésből.]

Közzétette: László Szőke – 2020. augusztus 26., szerda


hirdetés
hirdetés

(Nethuszár)

hirdetés
hirdetés

ZSIDÓ ERDÉLY

hirdetés
hirdetés

CIGÁNY ERDÉLY

hirdetés
hirdetés

ÖRMÉNY ERDÉLY

hirdetés
hirdetés