hirdetés
hirdetés
RIPOSZT

Sírjunk vagy nevessünk? Afgán bevándorlóval lépett le a német milliárdos felesége

Hát, amennyiben a migránsválság megoldása abban állna, hogy a felső tízezer megharagszik a közel- és távol-keleti bevándorlókra, akkor itt az első lecke, amiről a Digi24 is beszámolt.

hirdetés
hirdetés

Németország első tíz leggazdagabb embereinek egyikét, Theo Albrecht Jr.– t (DzséEr – érted, mint a Dallasban) elhagyta a felesége egy afgán bevándorló kedvéért.

Theo Jr-nek a vagyonát mintegy 15,7 milliárd euróra becsülik, ennél valamivel (sokkal) kevesebb a román oktatási minisztérium éves költségvetése, csakhogy értsük az összeg mibenlétét, és azt, hogy kinél költjük a pénzünk, amikor az ALDI-ba megyünk vásárolni, ugyanis Theo Albrecht Jr. az ALDI tulajdonosa és nagyvezére – felesége pedig, a 47 éves Katja, nem valószínű, hogy túl rosszul élt volna, de minden bizonnyal sokat unatkozott, így aztán lelépett egy hős latin afgán lóverrel, persze előtte még meg is kopasztotta a milliárdos férjecskéjét.

Az új pasi 1996-ban érkezett Németországba, egyenesen az IT-fellegvárnak számító Afganisztánból, így aztán interneteket szerelt be a német lakásokba, ekként érkezett először Theo DzséEr házába is, ahol megismerkedtek Katjával, és, ahogy az ilyenkor lenni szokott, első pillantásra egymásba szerettek…

Vagy na, lehet csak a másodikra….

Ami Katjával történt az az, hogy unta az életét, a biztonsági előírásokat, a bezártságot és a társadalmi előírásokat. Szórakozásra volt szüksége, Tareq pedig nagyon kedves volt vele, így rájött, hogy lehetősége van egy új kapcsolatra, ezért a férfi karjaiba vetette magát” – mesélte a Bild Zeitungnak Katja egyik barátnője.

Az ifjú pár már várja a közös gyereküket, építik házukat, és pereskednek az öreg DzséErrel, hogy némi tartásdíjhoz jussanak, mert a szerelem lehet, hogy vak, de eléggé anyagias is tud lenni.

Tanulság?

hirdetés
hirdetés

(Nethuszár)

hirdetés
hirdetés

ZSIDÓ ERDÉLY

hirdetés
hirdetés

CIGÁNY ERDÉLY

hirdetés
hirdetés

ÖRMÉNY ERDÉLY

hirdetés
hirdetés