hirdetés
hirdetés

Újabb magyar politikus korrumpálódik egy picit? Nyomoz a DNA!

Amikor tavaly Makkai Gergely került Marosvásárhely alpolgármesteri székébe még a helyi magyarság is felháborodott – lévén a méltán népszerűtlen, sovinizmusban élen járó PSD-vel kötöttek paktumot a cél érdekében.
Amit akkor sokan nem értettek, hogy miért is kell a második magyar alpolgármesteri széket feláldozni a PSD-paktum oltárán, és annak a megyének a székhelyén, ahol Mircea Dusa lett a prefektus (magyar megfelelője: ispán), az mára kezd világossá válni. Makkai Gergely ugyanis a PSD támogató szavazataival a köz pénzén utazgat Dél-Koreába, ami hasonlóvá teszi őt a korrupcióbajnok regnáló hatalom politikusaihoz.
Ami viszont egyenértékűvé teszi velük az az, hogy – a jelek szerint – Makkai Gergely úgy alkalmazta fiát és menyét a Dél-Erdélyi Regionális Meteorológiai Szolgálatnál, hogy kirúgott két, másfél évtizede ott dolgozó mérnököt, majd a többi jelentkezőt is eltanácsolta a pályázgatástól – számol be a hozzájuk beérkező információk alapján az esetről a marosvásárhelyi Szabad Emberek Pártja (POL).
(Nethuszár)

Vélemény, hozzászólás?